M-am născut și am trăit în Județul Hunedoara, România. Am copilărit și am urmat școlile în Județul Hunedoara, vacanțele de vară petrecându-le la țară, într-o frumoasă zonă de munte a Județului Cluj.

Primele călătorii montane le-am facut la începutul anilor ’90 apoi atracția pentru fotografie a venit normal, cu fiecare ieșire în natură ca o dorință de a imortaliza oamenii întalniți și peisaje ale locurilor umblate și de a împărtăși și altora frumusețile acestei zone ale țării.

Primul aparat foto folosit a fost un Zenit E cu obiectivul normal de 58mm Helios, urmat apoi de aparate pe film și digitale de la Nikon cu obiective Nikorr, Tokina, Tamron și Samyang atașându-le diferite filtre de Nikon, Marumi, CokinP și Haida GND. De fiecare dată când ies în natură iau cu mine nelipsitul trepied Velbon pentru panorame sau expuneri lungi.

Am participat la expoziții de grup locale și regionale iar din anul 2017 sunt membru al A.A.F.H. – Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni.
Autor al albumului foto „Retezat Mountains Landscapes” –   http://www.blurb.com/b/3789961-romania-retezat-mountains-landscapes.
Colaborator la realizarea albumului foto „Retezat National Park” editat de Asociația Rangerilor din Romania.

error: Content is protected !!
Scroll to Top